Mail

fotograf nicole

Mia är en serviceinriktad person som alltid finns till hands. Det finns inga frågor för dumma att ställa och hon tillmötesgår en alltid med ett stort leende! Toppbetyg!
www.fotografnicole.se

Louise Lilla Service

Jag är supernöjd med Mia! Så fort det dyker upp frågetecken angående fakturor, moms eller byte av företagsform m.m, då vet jag att Mia alltid har bra tips och lösningar - en otrolig trygghet! Jag rekommenderar verkligen Mia - hon är kompetent, lättsam och trevlig att ha att göra med. 
www.lillaservice.se

VACKRA BLOMSTER & TING

Vi startade upp vår blomsterbutik som är ett AB i November 2013 och anlitade Mia direkt. Vi har inte ångrat oss en sekund, vi hade aldrig hunnit med eller ens haft tid att sätta oss in i allt som rör ekonomin och skattefrågor utan hennes stöd. Dessutom pratar Mia så man förstår och för henne finns inga dumma frågor, det gör att man verkligen känner sig trygg och vågar fråga om allt med vetskapen att hon alltid har svaret på hur man kan gå tillväga på bästa sätt.
Nina & Zara   
www.vackrablomster.se

JOHANNA EXERCISE

Mia har varit med mig ända sedan jag startade företaget 2012. I början skötte jag till viss del ekonomin själv men efter ett tag hade jag så mycket att göra och min panik bara steg. Mia fick ta över ekonomin helt och det var en stor lättnad!
Jag får mer tid till att göra det som jag är bra på. Jag tycker att en stor del av pappersarbetet är svårt eftersom siffrorna flyter ihop för mig. Det gör att jag ibland måste ha hjälp på ett sätt som kanske inte andra behöver. Den hjälpen får jag av Mia och det är jag oerhört tacksam för, tack vare henne kan jag driva mitt företag utan att känna mig hindrad.
www.exercisekinna.se